Voor de beste mobiele ervaring is deze website alleen in portret modus te bekijken

Mobile menu

BeweEGzorg

& -training


In samenwerking met Fysio Binnenstad

Vanaf 1 januari 2019 gaat MC2, in nauwe samenwerking met Fysio Binnenstad, fysiotherapie aanbieden op een andere wijze dan voorheen. Mede gezien het feit dat MC2 in 2019 ongecontracteerd gaat (cq. geen contracten aan gaat voor fysiotherapie in 2019) en wij toch graag onze cliënten fysio willen blijven aanbieden, hebben wij hen bereid gevonden voor ons de fysio-tak op eerstelijnsgebied door te pakken.

De fysiotherapeuten van Fysio Binnenstad kunnen worden ingevlogen voor het inzetten van fysiotherapie op de locatie van MC2 of kunnen worden gevraagd om cliënten van MC2 bij hen op de Spoorlaan te gaan zien. Stijn en Dave zullen daarbij, tezamen met hun collega’s, diagnostiek en/of behandeling gaan verzorgen als onderdeel van het MDP.

Vanuit MC2 wordt de weg vrij gegeven om Fysio Binnenstad te gaan voorzien van een directe ingang voor de psychologie, het MDP, arbeidsgezondheidsvraagstukken en de meer complexere multidisciplinaire casuïstiek, zoals bijvoorbeeld op het gebied van OLK (Onbegrepen Lichamelijke Klachtbeelden).

Voor meer informatie: vraag ons secretariaat naar de mogelijkheden of informeer bij Fysio Binnenstad.

Terug