Voor de beste mobiele ervaring is deze website alleen in portret modus te bekijken

Mobile menu

Psychologie


"Ik ben toch niet gek!! Ik ga niet naar een psycholoog"

Als je dit leest, zit je misschien niet zo lekker in je vel. Je weet niet goed wat er met je aan de hand is. Of je weet het prima, maar je komt er alleen even niet uit. Een psycholoog kan je hierbij helpen. Samen je gevoelens en gedachten op een rijtje zetten, samen uitzoeken waar die angst vandaan komt, samen komen tot effectieve oplossingen. Psychische klachten kunnen lichamelijke klachten veroorzaken. Hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid en spanningsklachten zijn hier voorbeelden van. Andersom krijgen mensen soms psychische klachten door lichamelijke klachten. Chronisch pijn hebben, kan psychisch heel moeilijk zijn. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is waar wij samen met jou naartoe willen werken.

Klachtbeeld

Voor elke klacht is een oplossing te vinden!

het brein

Er zijn een groot aantal klachten / klachtbeelden / symptomen die te maken hebben met de psyche. Sterker nog: wij van MC2 zijn van mening dat alles rondom gezondheid te maken heeft met de psyche. Of het nu gaat om dat wat je weet over je eigen klachtbeeld, hoe je erover denkt, wat je ermee doet, maar ook hoe de klachten zich uiten bij je...

Het behandeltraject

“hoe ziet een behandeltraject eruit?”

Voor meer informatie over ons behandelstraject kunt u zich hier in lezen.

Specialismen

Wij zijn veelvoudig gespecialiseerd bij MC2.

De Psychologen van MC2 zijn gespecialiseerd op een aantal gebieden. Marco richt zich bijvoorbeeld onder andere op arbeid gerelateerde vraagstukken, terwijl Lisette zich heeft gespecialiseerd op het gebied van EMDR, een therapie om bijvoorbeeld vraagstukken rondom angsten of herbelevingen te begeleiden. Wil niet zeggen dat zij zich alleen op die gebieden begeven, zij kijken graag wat ze voor je kunnen betekenen, op welk gebied ook.

Zorgkaart Nederland

Laat uw waardering achter!
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
 
9.3

MC2 Reïntegratie Psychologie Fysiotherapie, Psychologen is 11 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.3.

 

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Inloopspreekuur (ISU)

Wij hebben een vrijblijvend spreekuur. Kom langs!

Het inloopspreekuur is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over lichamelijke en/of mentale klachten en hiervoor (actief) op zoek is naar een gepaste oplossing. Of dit nu bijvoorbeeld fysieke klachten, sombere gevoelens of problemen op het werk betreft, MC2 kan je middels dit inloopspreekuur snel en adequaat ondersteunen. Onze psycholoog en fysiotherapeut kunnen individueel of juist samen de klachten analyseren en na een screening een passend en gericht advies geven. Als blijkt dat wij iets voor je kunnen betekenen, kan er indien gewenst direct een afspraak gemaakt worden voor een vervolg. Dit zal, met jouw toestemming, gebeuren met een terugkoppeling naar en/of in samenspraak met de huisarts. Op die manier blijft de hulpvraag, het advies en de begeleiding transparant en kunnen we je de beste zorg bieden. Het inloopspreekuur is een gratis en geheel vrijblijvende service van MC2. Het inloopspreekuur is iedere dinsdag van 17.00 tot 18.00 en iedere vrijdag van 9.00 tot 10.00 in onze praktijk. Door drukte kan het zijn dat het ISU op bepaalde dagen komt te vervallen, dan reserveren we graag tijd voor u op het volgende ISU.

PGB

Vraag onze office naar de mogelijkheden