Voor de beste mobiele ervaring is deze website alleen in portret modus te bekijken

Mobile menu

Werkgever


Reïntegratie

De Werkgever

"Dus als werkgever mag ik wél geïnformeerd worden...?"

U wilt uw werknemer niet alleen snel, maar vooral juist duurzaam weer aan de slag hebben. Onze psycholoog, fysiotherapeut en oefentherapeut Cesar zetten zich hiervoor in. Tijdens een intake brengen we middels een uitgebreide rapportage in kaart waar de (gezondheids) problematiek van de cliënt, uw werknemer, ligt. Tijdens een multidisciplinair traject, waarin alle therapeuten op unieke wijze nauw samenwerken, werken wij ook intensief samen met uw werknemer. Een gerichte aanpak in begeleiding, behandeling en overleg met bedrijfs- en huisarts zorgen voor het beste resultaat, voor álle partijen. Maar ook u als werkgever wordt bij het hersteltraject betrokken, voor zover de cliënt en de beroepsethische regels dit uiteraard toelaten.


MC2 is gespecialiseerd in behandelen en begeleiden van cliënten met arbeid gerelateerde én arbeidsrelevante klachten. Arbeid gerelateerde klachten zijn klachten waarvan de oorzaak deels of geheel ligt in het werk. Arbeidsrelevante klachten zijn klachten die niet veroorzaakt zijn door werk, maar wel een nadelige invloed op het werk hebben.


Als bedrijf kunt u tevens sterker worden, zélfs van een traject dat voor uw werknemer wordt ingezet! Want niet alleen curatief, maar ook preventief kan MC2 iets voor werknemers / werkgevers / bedrijven betekenen. Hierbij kunt u denken aan: trainingen op fysiek vlak (bijv. advies in houding en beweging op de werkvloer) of mentaal vlak (bijv. assertiviteitstrainingen). Maar ook multidisciplinaire trainingen (bijv. herkennen van en omgaan met burn-out achtige klachten) worden door MC2 op maat gemaakt voor uw bedrijf, zowel voor enkele als voor meerdere werknemers.


Informeer eens vrijblijvend bij MC2, ook naar bijvoorbeeld de financieringsmogelijkheden. U zult verrast zijn door de mogelijkheden en onze bereidheid om alles op alles te zetten voor cliënten en betrokkenen.Bedrijfstrainingen
"Werknemers en werkgevers beter laten functioneren"

Bedrijfstrainingen worden altijd op aanvraag ingevuld en gepland. Denk hierbij op het gebied van fysiotherapie aan een training met betrekking tot til- en transfertechnieken, specifiek gericht op een bepaalde branche. Op het gebied van psychologie & arbeid kan gedacht worden aan een training met betrekking tot het aanleren van specifieke vaardigheden, omgaan met ongewenst gedrag, omgaan met werkdruk, burn-out op de werkvloer of het omgaan met een reorganisatie. Bedrijfstrainingen van MC2 komen ook in multidisciplinaire vorm voor.

Terug