Voor de beste mobiele ervaring is deze website alleen in portret modus te bekijken

Mobile menu

Tim Melis

Oefentherapeut Mensendieck

Mijn naam is Tim Melis en ik ben vanaf januari 2019 werkzaam bij MC2 als oefentherapeut Mensendieck. Een helpende hand kunnen bieden aan mensen die klachten en/of beperkingen ervaren, vind ik enorm eervol en dankbaar werk. Dit is dan ook één van de redenen waarom ik in 2012 heb besloten de opleiding tot oefentherapeut Mensendieck te volgen en me te specialiseren in houding- en bewegingskunde.

Het interessante bij MC2 vind ik dat er een sterke link wordt gelegd tussen het fysieke en de psyche. Het lichaam, gedachten en gevoelens zijn een drie-eenheid die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kan een van oorsprong fysieke klacht overgaan naar een psychische klacht, of omgekeerd. Met deze gegevens in het achterhoofd vind ik het super om bij MC2 te mogen werken, naast dat ik ook mijn ervaringen kan inzetten die ik heb opgedaan in diverse takken van andersoortig werk. Door de combinatie van allerlei zaken kunnen wij van MC2 meer voor onze mensen betekenen, door een meer completere behandeling aan te bieden.

Voor mij zal dit zijn op dinsdagavond en donderdagochtend tijdens het MDP of oefentherapie-sessies. Ook ga ik mensen ondersteunen in het behalen van persoonlijke (met name fysieke) doelstellingen tijdens de medische fitness.

Voor fysieke vraagstukken, sta ik graag voor jou klaar! Je komt mij tegen op dinsdag en donderdag.


AGB-codes & registraties

KP Register Oefentherapeuten  registratienr. 49103856793

Overzicht